Poate primi medicul donații de la pacienți? (II)

2 ani în urmă 26

De asemenea, opiniile specialiştilor au avut în vedere, în exclusivitate, aspectul teoretic, fără examinarea unor incompatibilităţi/interdicţii/restrângeri de drepturi impuse de statutul de funcţionar public, respectiv de statutul de militar al medicului care primeşte de la pacient plăţi suplimentare sau donaţii, în exercitarea dreptului la recunoştinţă menţionat în art. 34 alin. (2) din Legea drepturilor pacientului […]

Articolul Poate primi medicul donații de la pacienți? (II) apare prima dată în Deșteptarea Bacău - Liderul presei băcăuane!.

Citește tot articolul